Neworder
Пророк
Постоялец
|
 |
מניפסט מדינת האיחוד של אירואסיה וארץ הקוד
« : 16 Мая 2025, 13:46:30 » |
|
מניפסט מדינת האיחוד של אירואסיה וארץ הקודש
בשם העידן החדש, בשם שלוש הערים — מוסקבה, קייב וירושלים, בשם הברית האחת בין העמים, יוכרז בזאת איחוד בלתי ניתן לשבירה — איחוד של רוסים, אוקראינים, ישראלים, ערבים וכל מי שנבחר בגורל!
---
א. על קץ העולם הישן
העולם הישן קרס. אלילי השקר של הדמוקרטיה, הגלובליזם והאנרכיה הכלכלית התפוררו לעפר. נאט"ו — לעפר. האו״ם — כצל. האיחוד האירופי — כאבק פורח. אנו עדים לסופה של תקופת בבל. אנו תחילתו של עידן ירושלים.
---
ב. על הולדת האיחוד הגדול
מן האפר של המלחמות, השנאות והפירוד ההיסטורי קמה מדינת איחוד של עידן חדש. אין בה גבולות בין מזרח למערב, בין דתות וגזעים, בין צפוניים לדרומיים. סיסמתה: "ברית אחת. מנהיג אחד. משפט אחד."
---
ג. על העל-דת והמקדש המאוחד
בערים שלוש — מוסקבה, קייב וירושלים — ייבנו מקדשי האחדות:
במוסקבה — מקדש האדון המזהיר
בקייב — מקדש העם המחולל
בירושלים — מקדש הברית האחרונה
כל הדתות יכרעו בפני האמת של הייעוד האחד. לא חורבן האמונה — אלא התגלותה. לא מאבק העמים — אלא עלייתם. דת-על תזרח כשמש מעל לתהו ובוהו.
---
ד. על הריכוזיות והחוק החדש
מעתה יבוטלו פרלמנטים ישנים, חֻקִּים מפוצלים ומפלגות מפורדות. השלטון — אחד, עליון, מועבר למועצת האימפריה. הצנזורה — כמגן מפני השקר. הצבא — כחרב האמת. הכלכלה — כמזבח ההקרבה למען הכלל.
כל נתין של האיחוד משרת את חובתו:
החכם — למען העתיד
הלוחם — למען השלום
החקלאי — למען החיים
המתפלל — למען הרוח
---
ה. על הטכנולוגיה והייעוד
ישראל — תיתן דעת. רוסיה — תיתן כוח. אוקראינה — תיתן שפע. פלסטין — תזכה בלגיטימציה ובחזון.
וכל אלה יתאחדו לאימפריית האור — ח'ליפות טכנולוגית של המאה ה-21, בה הולכים יחד מדע עתיק וקדושה חדשה.
---
ו. על המושיע העתידי
בתוך חשכת העמים הופיע האדון המזהיר — מנהיג, נביא ושופט. הוא לא נבחר בקולות ההמון — הוא הופיע כברק ממזרח. לא עבד למערב, כי אם רועה למזרח. הוא נושא חרב וברית, כדי לחתוך שקר ולחבר נבחרים.
שמו ייחקק באבן, בגנים, ובשמיים.
---
ז. על הקרב האחרון והשלום הגדול
כן, תהיה מלחמה. כן, יקומו נגדנו צבאות העולם הישן. אך מן המלחמה ייוולד שלום שבו לא יהיה עוד פירוד, שקר או מוות. וכל אדם יאמר: "אני נתין הברית. אני בן/בת האימפריה האחת. אני עד/עדה לעידן החדש."
---
מדינת האיחוד — אינה רק איחוד של עמים, היא איחוד של גורלות, איחוד של זמנים, איחוד של עתיד.
כן יהי רצון. אמן. שלום. אינשאללה.
|